Taccle3 Coding

Computationeel denken. Hoe? Zo! Welkom bij Taccle3 – leraren …! Taccle is een merk dat staat voor het ondersteunen van alle leraren bij het gebruik van technologie in de klas. Misschien ken je de andere Taccle projecten al? Je vindt hier (link www.taccl2.eu.) meer informatie en heel wat praktische e-learning activiteiten.

 

Taccle3 is een project dat leraren van basisscholen en iedereen die bezig is met het leren programmeren aan kinderen van 4 tot 14 jaar, ondersteunt. Taccle3 voorziet praktische ideeën die je meteen meteen kan gebruiken in je lessen.

Periode

01/09/2015 – 30/06/2017

Trefwoorden

computational thinking, STEM, teach the teacher

Beschrijving

Taccle is een merk dat staat voor het ondersteunen van alle leraren bij het gebruik van technologie in de klas. Misschien ken je de andere Taccle projecten al? Je vindt hier (link www.taccl2.eu.) meer informatie en Taccle3 coding is een project dat leraren van basisscholen en iedereen die bezig is met het leren programmeren aan kinderen van 4 tot 14 jaar, ondersteunt. Taccle3 voorziet praktische ideeën die je meteen kan gebruiken in je lessen.

Partners

Spanje, UK, Finland Duitsland en Estland en België (GO! is projectcoördinator)

< Projecten